En Çok Tercih Edilen Tesettür Abiye Modelleri

0
846

Hanımların özel günlerde en çok tercih ettikleri model abiye modelidir. Abiyeler genellikle sünnet, düğün, balo tarzı organizasyonlarda tercih edilmektedir. Bu yazımızda en çok tercih edilen tesettür abiye modelleri hakkında detaylı bilgilere yer vereceğiz. Abiye modellerimizi incelemek istiyorsanız https://www.burcutesettur.com/tesettur-abiye burdan inceleyebilirsiniz.

Sim ve Taş Detaylı Abiyeler

Özel günlerde giyilen elbiseler olduğu için dikkat çekici modeller olması da hanımların en çok tercih ettiği modeller arasında simli ve taşlı abiyeler gelmektedir. Bu tarz detaylar bütün gözleri üzerinizde toplayacak ve kendinizi daha ferah hissedeceksiniz.

Burcu Tesettür firmasının üretmiş olduğu “Simli Taşlı Tesettür Abiye HRM1107 Siyah” model tam aradığınız ürün! Ürünün üst kısmı sim kumaştan, etek kısmı ise sim şifon tül kumaştan üretilmiştir. Ürün boyu yaklaşık 155 cm şeklindedir. Yeni sezon ürünler arasında bulunan bu şık tasarımlı ürün, sırttan kullanılabilir fermuar ile daha kolay giyilebilmektedir. Diğer abiyeler gibi ağır değildir. Siyah renk severler için kaçırılmayacak bir abiyedir. Ürün detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dantel Detaylı Abiyeler

En çok tercih edilen tesettür abiye modelleri arasında bulunan dantel detaylı ürünler, kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen ürünler arasındadır. Özellikle zümrüt renkte olan modeller giyildiğinde çok şık duran abiye ürünleri arasındadır. Burcu Tesettür bu detayı da atlamamış. “Dantel Detaylı Yelekli Tesettür Elbise BRB3057 Zümrüt” modeli dantel detayını sevenler için oldukça şık bir üründür.
Tam kalıp bir üründür. İçerisinde astar bulunmamaktadır. Flok baskıya sahip olan bu ürün her giyside tercih edilen sıfır yaka şeklindedir. Ürün detayına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla abiye modelleri hakkında detaya ulaşabilmeniz için, Burcu Tesettür resmi web sitesini ziyaret etmenizi şiddetle öneriyoruz.

 

 

 

 

Leave a reply

× How can I help you?