Bayramlık Tesettür Kombinleri

0
712

Bayramlar her sene dört gözle beklenilen özel dini günler arasındadır. Bayramlarda her kadın misafir olduğu evde en şık kişi olmayı ister. İşte bu yazı sizlere en şık olmanın detaylarını anlatacak! Bayramlık tesettür kombinleri içerisinde bizim sizlere önereceğimiz adresi Burcu Tesettür olacaktır.

Tesettürün Modası; Jile

Jile dendi mi akla ilk gelen adres her zamanki gibi Burcu Tesettürdür. Yukarıda vermiş olduğumuz adrese girince sizler de ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Bizim modeller arasında en çok tavsiye edeceğimiz ürün “Tesettür Pileli Jile Düğmeli ve Kemer Detaylı HZL2002 Bordo” ürünüdür. Kemer detayı, düğmeleri oldukça şık bir şekilde tasarlanmış bu ürün bayramlık tesettür kombinleri içerisinde listemizde bir numarada yer alıyor. Mor, siyah ve beyaz sevenler için ürün linkini buraya bırakıyoruz.

Kuşaklı Elbiseler

Üzerinde kuşak olan elbiseler bayramlarda en çok tercih edilen modeller arasındadır. Önereceğimiz bir diğer kombin iste yine Burcu Tesettür’ün “Şerit Detayli Kuşaklı Tesettür Elbise ECM4872 Pembe” modeli olacaktır. Açık mavi ve mor renkleri şıklıkla işlenen bu elbise görenleri bir daha baktırıyor. En çok satanlar kategorisi içerisinde olan elbisenin linkini buraya bırakıyoruz! Mutlaka uğrayın.

Saks Mavisinin Göz Alıcılığı

Saks mavisi rengini herkes sevmez, ama sevenleri de bir o kadar bu renkten vazgeçemez. Pul Payet Detayli Tesettür Tunik Kombin FLZ801 Saks Mavisi  ürünü tam mavi severlere göre bir ürün! Biz görünce aşık olduk siz de beğeneceksiniz. Üzerinde kolye detayı bulunan bu kombin, yeni çıkan ürünler arasındadır. Buradan ürüne ulaşabilirsiniz.

Burcu Tesettür her zaman sattığı ürünün arkasında duran bir firmadır. Buradan alışveriş yapmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Özellikle bayram kombini yapacak olan kadınlar mutlaka bu siteyi ziyaret etmeli.

 

 

Leave a reply

× How can I help you?