2020 Tesettür Abiye Kreasyonları

0
663

2020 yılı içerisinde tesettür abiye kreasyonları dediğimiz zaman akla gelen ilk adres Burcu Tesettür’dür. Son zamanların modasını oldukça iyi takip eden başarılı firma, ürettiği bütün ürünleri tesettürlü hanımlar tarafından oldukça beğeniliyor. Üstelik herhangi bir deformasyon olması durumunda ürettiği ürünün her zaman arkasında! Şimdi sizlere 2020 tesettür abiye kreasyonları hakkında daha ince detayları aktaralım.

Pastel Sarı Renkler

2020 Yılı içerisinde en çok tercih edilen renklerden bir tanesi pastel sarı rengidir. Siyah ve beyaz ile çok rahat kombin yapabileceğiniz bu renk, gündelik hayatta da her zaman giyebileceğiniz bir renktir. Şık bir ayakkabı ve çanta ile rahat bir şekilde kombin yapabilme olasılığınız da mevcut. “​Simli Beli Kemer Detaylı Tesettür Abiye HRM1104 SARI” modeli tam size göre! Ürün tam kalıp ve yeni szeon tesettür abiye modellerindendir. Ağırlık yapmayan kumaş olan sim ve şifon tül kumaştan üretilmiştir. Ürün linki burada mevcuttur.

                       

Açık Mavi Renkler

2020 yılı içerisinde en çok tercih edilen abiye modellerinden bir tanesi de mavi renkli olan abiyelerdir. Mavi renk, günlük hayatta giyebileceğiniz bir renk olup her aksesuar ile çok rahat bir şekilde kombin yapılabilen özel renklerdir. Kemer detaylı abiyeler bu senenin en çok tercih edilen modelleri arasındadır. Şimdi ise sizlere mavi renkli kemer detayı olan bir ürün tanıtacağız. Burcu Tesettür firmasının üretmiş olduğu “​Simli Beli Kemer Detaylı Tesettür Abiye HRM1104 MAVİ” modeli en çok beğendiğimiz tesettür abiye modelleri arasındadır. Siyah bir çanta ve siyah bir ayakkabı ile çok rahat bir şekilde uyum sağlanabilen bir üründür. Ürün linki burada mevcuttur.

2020 modellerine ulaşmak için Burcu Tesettür resmi web sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Leave a reply

× How can I help you?